Tervetuloa verkkosivustollemme. Olemme iloisia, että olet kiinnostunut yrityksestämme ja tuotteistamme. Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi vieraillessasi verkkosivustollamme, ja siksi yksityisyytesi suojaaminen henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä on meille erittäin tärkeää. ZIMM-verkkosivustot voivat kuitenkin sisältää linkkejä muiden palveluntarjoajien verkkosivustoille, joita tämä tietosuojailmoitus ei kata.

Oikeusperusta käsittelylle, turvallisuudelle ja tarkoitukselle

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi vain, jos sille on vastaava oikeusperusta. Tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Oikeusperustaan sisältyvät muun muassa suostumus (esim. tilaamasi uutiskirjeet ja hyväksymäsi evästeet), sopimus (esim. pyytämiesi palveluiden tarjoamisesta), yritystoimintaan liittyvät oikeutetut edut (esim. markkinatutkimus ja analyysi tarjotun sisällön optimoimiseksi käyttäjän henkilökohtaisten kiinnostuksen kohteiden perusteella, kuten tietoja tuotteista ja palveluista, messukutsut, liiketapahtumat, sopimusten täyttäminen ja vastaavat) sekä lailliset velvoitteet.

Henkilötietoja käyttää ja käsittelee ZIMM Group GmbH ja sen valtuutetut edustajat ja jakelukumppanit. Saamme niiltä myös tietoja, joita käsittelemme edellä mainittuja liiketoiminnallisia tarkoituksia varten. Jotkut näistä valtuutetuista edustajista ja jakelijoista sijaitsevat EU:n ulkopuolella. Henkilötietojen suojaus tapahtuu sopimusten ja takuiden perusteella.

Oikeudelliset tiedot henkilötiedoista

Koska käsittelemme tietoja oikeutettujen etujemme mukaisesti, sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä, jos tietojesi käsittely ei ole tilanteestasi johtuvista syistä suotavaa. Koska käsittelemme tietojasi (myös) suoramainontaa varten, voit milloin tahansa vastustaa tätä käsittelyä suoramainontaa varten. Sinulla on oikeus nähdä tietosi, vaatia niihin korjauksia, niiden poistamista, rajoittamista, siirtämistä ja vastustaa tietojen keräämistä. Ota tässä tarkoituksessa yhteyttä osoitteeseen administrator@zimm.com. Jos tietojesi käsittely rikkoo mielestäsi tietosuojalakia tai jos tietosuojalakiin liittyviä vaatimuksiasi on muuten loukattu, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle, joka on Itävallan tietosuojaviranomainen.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että kaikkia uutiskirjeen toimituksen yhteydessä annettuja tietoja voidaan käsitellä mainontatarkoituksiin. Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa ja ilmoittamatta mitään syitä napsauttamalla jokaisessa uutiskirjeessä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä. Jos haluat muokata tietojasi, voit käyttää uutiskirjeessä olevaa tietojen muokkauslinkkiä. Käytämme SendinBlue-sähköpostimarkkinointiohjelmistoa uutiskirjeemme toimittamiseen ja analysointiin. SendinBlue tallentaa avaamisen ja napsauttamissarjat. Ohjelma seuraa seuraavia tietoja: toimitusaika, avaamisaika, kesto auki ollessa, uutiskirjeen avaamiseen käytetyn laitteen IP-osoite, käytetty sähköpostiohjelma, napsautetut linkit ja aika, jolloin näitä napsautettiin. Näitä tietoja käsitellään yksinomaan Euroopan unionissa, eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille.

ZE-Evolution | Mobiilisovellus

Asentamalla ja käyttämällä ZE-Evolution-sovellusta suostut antamaan meille pääsyn tiettyihin käyttöjärjestelmäsin osiin (kamera ja sijainti). Näin tehdessäsi hyväksyt, että keräämme ja käsittelemme tietoja analysointia varten. Tämän oikeusperusta on näyttää käyttäjälle häntä kiinnostavaa tietoa tietyistä tuotteista ja palveluista. Löydät lisätietoja sovelluksesta.

Sivustokohtaiset huomautukset | Sivustojen ulkopuolinen ylläpito

Sivuston ylläpidosta vastaa ulkopuolinen palveluntarjoaja. Kerätyt henkilötiedot tallennetaan muun muassa isännöijän palvelimille. Tämä voi koskea erityisesti IP-osoitteita, yhteydenottopyyntöjä, metatietoja ja viestintätietoja, sopimustietoja, yhteystietoja, nimiä, pääsyä verkkosivustolle ja muuta verkkosivustomme kautta tuotettua dataa. Isäntä käsittelee tietojasi vain sopimusvelvoitteensa täyttämiseksi ja noudattaakseen ohjeita, jotka olemme toimittaneet näiden tietojen keräämiseksi. Lisätietoja: https://webmeisterei.com/datenschutz ja https://www.hetzner.de/rechtliches/agb/.

Sivustokohtaiset huomautukset | SSL- tai TLS-salaus

Verkkosivusto käyttää SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja meille lähettämiesi luottamuksellisten tietojen, kuten tuotetiedustelujen, salaamiseksi. Tunnistat tämän siitä, että kirjoittaessasi http-osoitteen selaimeen osoiterivin alku muuttuu muotoon https. Tämä tarkoittaa, että kolmannet osapuolet eivät voi lukea tietoja lähetyksen aikana.

Sivustokohtaiset huomautukset | Google Analytics

“Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google Analytics Inc:n (“Google”) tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä (tietokoneellesi asetettuja tekstitiedostoja) auttaakseen verkkosivustoa analysoimaan, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetetään Googlelle ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käytön arviointiin, raporttien laatimiseen verkkosivustojen käytöstä verkkosivustojen ylläpitäjille ja muiden verkkosivustojen toimintaan ja internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi. Huomaa kuitenkin, että jos teet näin, et ehkä voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja yllä esitetyllä tavalla ja tarkoituksiin.”

Sivustokohtaiset huomautukset | Google uudelleenmarkkinointi

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc:n uudelleenmarkkinointitoimintoa. Tämän toiminnon tarkoituksena on näyttää käyttäjälle hänen kiinnostuksensa kohteisiin liittyviä mainoksia, kun hän vierailee Googlen mainosverkostoon kuuluvilla verkkosivustoilla. Toiminto asentaa evästeen verkkosivustolla kävijän selaimeen. Kävijä tunnistetaan evästeen avulla, kun hän vierailee Googlen mainosverkostoon kuuluvalla verkkosivustolla. Nämä verkkosivustot voivat sitten näyttää käyttäjälle mainoksia aiheesta, johon käyttäjä on aiemmin tutustunut Googlen uudelleenmarkkinointitoimintoa käyttävillä verkkosivustoilla. Google vakuuttaa, että se ei tuota tämän menettelyn aikana mitään henkilökohtaisesti käyttäjään liittyviä tietoja. Jos et halua osallistua Googlen uudelleenmarkkinointitoimintoon, voit poistaa toiminnon käytöstä tekemällä asianmukaiset asetukset osoitteessa http://www.google.com/settings/ads. Voit myös poistaa aihekohtaisten evästeiden käytön verkko-osoitteessa http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Sivustokohtaiset huomautukset | Google Ads

Verkkosivustomme käyttää Googlen muunnosseurantaa. Jos sinut ohjataan verkkosivustollemme Googlen sijoittaman mainoksen kautta, Google Ads asentaa evästeen tietokoneellesi. Muunnosseurannan eväste asennetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen sijoittamaa mainosta. Nämä evästeet eivät mahdollista henkilöllisyytesi tunnistamista ja vanhenevat 30 päivän kuluttua. Jos käyttäjä vierailee tietyillä verkkosivustomme sivuilla ja eväste ei ole vielä vanhentunut, me ja Google voimme havaita, että käyttäjä on napsauttanut mainosta ja hänet on ohjattu tälle sivustolle. Jokainen Google Ads -asiakas saa erilaisen evästeen. Siksi evästeitä ei voida seurata Google Ads -asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Muunnosevästeen avulla saatuja tietoja käytetään tuottamaan muunnostietoja Google Ads -asiakkaille, jotka ovat päättäneet käyttää muunnosseurantaa. Asiakkaille ilmoitetaan niiden käyttäjien kokonaismäärä, jotka on ohjattu asiakkaiden mainoksia napsauttamalla sivustolle, jolla käytetään muunnosseurantaa. He eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla he voivat tunnistaa käyttäjät henkilökohtaisesti. Jos et halua osallistua seurantaan, voit hylätä tarvittavan evästeen asennuksen joko selaimesi asetuksella, joka poistaa evästeiden automaattisen asennuksen käytöstä, tai määrittämällä selaimesi asetukset siten, että verkkotunnuksen “googleleadservices.com” evästeet on estetty. Huomaa, että jos poistat evästeet käytöstä opt-out-toimintoa käyttäen, et voi pitää kirjaa mittaustiedoistasi. Jos poistat kaikki selaimesi evästeet, sinun on asennettava opt-out-eväste uudelleen.

Sivustokohtaiset huomautukset | YouTube

Käytämme sivustollamme tarjouksia ja palveluja YouTube-videopalvelusta, YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Käyttäessäsi sivustollamme olevia sivuja, jotka sisältävät integroituja YouTube-videopalveluja, käyttötiedot välitetään YouTubelle, tallennetaan ja arvioidaan. Jos sinulla on YouTube-tili ja olet kirjautunut sisään käyttäjänä, nämä tiedot liitetään henkilökohtaiseen tiliisi ja siihen tallennettuihin tietoihin. Osoitteesta https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/ voit lukea mitä tietoja Google kerää ja mihin näitä tietoja käytetään.

Sivustokohtaiset huomautukset | Open Street Map

Käytämme OpenStreetMap (OSM) -karttapalvelua. Palveluntarjoaja on Open-Street-Map Foundation (OSMF), 132 Maney Hill Road, Sutton Coldfield, West Midlands, B72 1JU, Iso-Britannia. Seuraavasta linkistä saat selville mitä tietoja kerätään, miten, milloin ja miksi: https://wiki.osmfoundation.org/wiki/Privacy_Policy

Sivustokohtaiset huomautukset | Tilastoevästeet ja ulkoinen media

Palveluntarjoaja Google Inc. (”Google”) käsittelee tietojasi Yhdysvalloissa, mikä aiheuttaa tiettyjä riskejä, esimerkiksi Yhdysvaltojen viranomaisten pääsyn salattuihin tietoihin. Hyväksyessäsi tilastoevästeiden ja ulkoisten mediaevästeiden käytön hyväksyt myös tietojesi käsittelyn Yhdysvalloissa.

Suostumuksesi uusiminen.

Sivustokohtaiset huomautukset | Yleisiä tietoja

Tätä verkkosivustoa ylläpitää ja hallinnoi ZIMM Lustenau. ZIMM ei ole vastuussa eikä takaa, että tämän verkkosivuston tietosuojailmoitus noudattaa kaikkia Itävallan ulkopuolella olevia lakeja. Jos vierailet tällä verkkosivustolla Itävallan ulkopuolelta, olet vastuussa kaikkien paikallisten lakien noudattamisesta. Tähän tietosuojajulistukseen ja sen soveltamiseen sovelletaan Itävallan lakia kansainvälisen yksityisoikeuden säännöksiä lukuun ottamatta. Oikeuspaikka on Itävallan Feldkirchin toimivaltainen tuomioistuin. Tätä sopimusta sovelletaan seuraavaan ZIMM-yhtiöön: ZIMM Group GmbH | A-6890 Lustenau

Kaikista tulevista muutoksista ilmoitetaan tällä verkkosivustolla. Vieraile sivustolla säännöllisesti uusien ominaisuuksien tai muutosten varalta. Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolenaiheita tähän tietosuojakäytäntöön liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen administrator@zimm.com.

ZIMM Group GmbH | Tarkistettu: 20.7.2020

Scroll to Top